ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ORTHO & PROSTHO DENTAL LAB - ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ

 

2001 – 2004 Manchester Metropolitan University όπου και πήρα το πτυχίο μου, που μου απονεμήθηκε ο τίτλος BACHELOR OF SCIENCE with HONOURS in DENTAL TECHNOLOGY.  Αμέσως μετά από την αποφοίτηση μου ξεκίνησα να συνεργάζομαι με εργαστήρια, οπότε έχοντας πάρει τα απαραίτητα εφόδια και πρακτική εμπειρία , το 2016 δημιουργήθηκε το Ortho & Prostho Dental Lab Αναστάσιος Γαρδικιώτης. 

  Ο τομέας της οδοντικής τεχνολογίας εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, εντάσσοντας στην καθημερινή μας πράξη συνεχώς αναζήτηση για νέα υλικά, νέες τεχνικές και εξοπλισμός νέας τεχνολογίας.  Συνεπώς η συνεχιζόμενη επαγγελματική εξέλιξη είναι απαραίτητη προκειμένου να παρέχεται ευρεία γκάμα και υψηλή ποιότητα εργασιών (SPD) 

 Με βάση τα παραπάνω από την αρχή της ακαδημαϊκής μου εκπαίδευσης έως και σήμερα έχω παρακολουθήσει και συνεχίζω να παρακολουθώ πλειάδα πρακτικών και θεωρητικών σεμιναρίων καθώς και συνεδρίων.

Με γνώμονα τις υψηλές αισθητικές απαιτήσεις τόσο των ασθενών όσο και των οδοντιάτρων δίδεται έμφαση στη micro και macro μορφολογία, αλλά και στη χρωματική απόδοση των εργασιών. Παρέχετε η δυνατότητα χρωματοληψίας στο ιατρείο ή στο εργαστήριο και πάντα υπό την καθοδήγηση του συνεργάτη οδοντιάτρου.